Oversettelse av utenlandske sanger og tekst  på Norsk - BeatGOGO.no

Forbedre oversettelse


Login
- eller -
Tjenestevilkår
Aksept av vilkårene for bruk

Aksepteringen av tjenestevilkårene består i aksept av det som blir skrevet senere og gir oss eksplisitt samtykke til full implementering.

Definisjon av BeatGoGo Translator

BeatGoGo Translator er en tjeneste opprettet med det formål å løse problemet med oversettelser av dårlig kvalitet i vårt nettverk, etter de mange rapporter om vilje til å forbedre dem av besøkende.
BeatGoGo Translator er en gratis tjeneste som gir brukere som har lyst og evne muligheten til å forbedre oversettelsene av favorittsangene sine.

Interne forskrifter
  1. Tjenesten må brukes i en ånd av gjensidig hjelp for å tilby bedre tjenester til fremtidige besøkende.
  2. Alle som oversetter sanger gjennom denne tjenesten, gjør det helt gratis og samtykker i å gjøre frukten av arbeidet sitt tilgjengelig for alle.
  3. Det er strengt forbudt å prøve å bruke tjenesten på feil måte og å bryte sikkerheten.
  4. Det er strengt forbudt å legge inn setninger som ikke er relatert til oversettelse eller å prøve å spam.
  5. Når en oversettelse er sendt inn, gjennomgår den en evalueringskontroll. Oversettelsen kan også avvises, i så fall må den rettes og sendes på nytt. Hvis oversettelsen som sendes bryter med våre interne regler, vil tiltak iverksettes i denne forbindelse. Både i tilfelle aksept og i tilfelle avslag, vil du motta en e-postmelding fra oss.
  6. Det er også en rangering av de beste oversetterne. Å nå toppen av rangeringen gir deg ikke rett til noen vesentlig belønning, bare den personlige og synlige tilfredsheten med å ha bidratt til utviklingen av en gratis tjeneste.
  7. Det er ingen gebyrer eller lønn av noe slag for oversettelsene som sendes. Takk vil bli lagt til på oversettelsessiden ved å bruke det offentlige navnet til personen som oversatte sangen som takk.
  8. Det offentlige navnet på en oversetter kan være personens egennavn eller kallenavn. Det er forbudt å bruke vulgære, dårlig smak, hatefulle eller spammende navn.
  9. En oversetters offentlige navn kan endres når som helst, men endringen vil bare gjelde for fremtidige oversettelser.
  10. E-postadressen til abonnementet vil ikke bli brukt eller solgt til tredjepart. Videre vil den ikke bli offentliggjort i BeatGoGo-nettverket. Den eneste funksjonen er å identifisere en bruker unikt på tidspunktet for tilgangen. Vi sender ikke kommersielle e-postmeldinger fra oss eller fra tredjepartskunder som kan tilskrives oss.