Oversettelse av utenlandske sanger og tekst  på Norsk - BeatGOGO.no

Now Thats What I Call Music 103 Uk, album av Meduza: liste over sanger og tekstoversettelse

Albuminformasjon Now Thats What I Call Music 103 Uk av Meduza

Vi presenterer det nye albumet til Meduza med tittelen Now Thats What I Call Music 103 Uk. Albumet ble utgitt den Fredag 19 Juli 2019.
44 sangene som utgjør albumet er følgende:
Her er en kort liste over sanger satt sammen av Meduza som kan spilles under konserten og referansealbumet:
  • Never Really Over by Katy Perry
  • Vossi Bop by Stormzy
  • Shockwave by Liam Gallagher
  • Be Someone by CamelPhat & Jake Bugg
  • SOS by Avicii
  • Joy by Bastille
  • Sparrow by Emeli Sandé
  • Old Town Road
  • Better Man by Westlife
  • Summer Days by Martin Garrix
  • Rescue Me by OneRepublic
  • MONOPOLY by Ariana Grande & Victoria Monét
  • It's Raining Men by The Weather Girls
  • Fashion Week by Steel Banglez
  • I Won't Let The Sun Go Down On Me by Nik Kershaw
  • Easier by 5 Seconds of Summer
  • My Salvation by Lighthouse Family
  • Bounce Back by Little Mix
  • Cross Me by Ed Sheeran
  • Rocket Man by Taron Egerton
  • Cool by Jonas Brothers
  • Yesterday
  • All Day and Night by Jax Jones, Martin Solveig & Madison Beer
  • Piece Of Your Heart by Meduza 
  • Hold Me While You Wait by Lewis Capaldi
  • Mad Love by Mabel
  • Find U Again by Mark Ronson
  • Heaven by Avicii
  • 3 Nights by Dominic Fike
  • Hypersonic Missiles by Sam Fender
  • Wish You Well by Sigala & Becky Hill
  • White lines by Grandmaster Flash
  • Don't Worry Bout Me by Zara Larsson
  • Stay by David Guetta
  • If I Can't Have You by Shawn Mendes
  • New York City by Kylie Minogue
  • Locomotion by Orchestral Manoeuvres in the Dark
  • What I Like About You by Jonas Blue
  • One Touch by Jess Glynne & Jax Jones
  • Sixteen by Ellie Goulding
  • Falling like the Stars by James Arthur
  • Can We Pretend by P!nk
  • Mother's Daughter by Miley Cyrus

Noen tekster og oversettelser av Meduza